+36-70-311-5014

Fizetési lehetőségek, Szállítási információk

Fizetési lehetőségek

A forgalmazott termékek ellenértékét az alábbi módokon lehet kiegyenlíteni:
  • Utánvétes szállításkor DPD futászolgálattal - Díja: 1.270 Ft
  • Banki előre utalással DPD futászolgálattal, vagy online PayU fizetéssel - Díja: 1.070 Ft
  • Készpénzes fizetés személyes átvételkor - Ingyenes

A webáruház kivételes esetekben előleget kérhet. Ez a rendelt árutól és a rendelés végösszegétől függ.


Cégünk elektronikus számlát állít ki minden rendelésről.

Elektronikus időpecséttel és fokozott biztonságú tanúsítvánnyal látjuk el. Az e-számlák kezelése csakis a tárolás módjában tér el a papír alapútól (digitálisan, fájlként kell tárolni). Az általunk e-mailben így küldött számlát is elektronikusan kell tárolnia és 8 évig megőriznie. Mi tárgyév + 8 évre őrizzük meg, és később is bármikor kérhet róla másolatot.

A megrendeléssel Ön elfogadja az elektronikus számla használatát.

Számlázó programunk weboldala: szamlazz.hu

Még nem hallott az elektronikus számláról?
Töltsen le az ingyenes tanulmányt innen: e-szamla_ismerteto.pdf
További általános információk: e-számla gyakori kérdések


PayU Vásárlói tájékoztató:

A kártyás fizetés szolgáltatója: PayU
Letölthető vásárlói tájékoztató: PayU Vásárlói tájékoztató
A PayU online fizetési rendszerének banki hátterét az OTP Bank Nyrt. biztosítja.

Eltérő devizanem tájékoztató:
Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy a honlapon a kártyás fizetés során forintban történik a tranzakció, függetlenül attól, hogy a kártyabirtokos kártyája nem forint devizanemű. Az oldalon látható egyéb valutanem ár csupán tájékoztató jellegű, mert a fizetés a kibocsátó bank terheléskori deviza eladási árfolyama szerint történik. Az Ön bankszámláján a fizetés beterhelt összege forintban – a kártyatársasági, illetve a kibocsátó banki konverziók miatt – minimálisan eltérhet az árfolyamváltozás következtében.

Mit érdemes tudni a PayU-ról:
A PayU Magyarországon az internetes kártyás fizetési lehetőséget biztosító stabil banki háttérrel, kártyatársasági biztonsági szabványokat alkalmazva, valamint a PayU nemzetközi tapasztalatait felhasználva honosította meg a szolgáltatását.
A fizetés folyamata megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással.
A PayU szolgáltatás jellegzetessége, hogy minden tranzakciót annak státuszával (pl.: sztornó) a rendszer automatikusan e-mail-en visszaigazol, valamint a tranzakcióval kapcsolatos kérdései megválaszolására saját ügyfélszolgálat áll az Ön rendelkezésre telefonon, e-mail-en. A szolgáltatás keretében a felhasználó, így a kártyabirtokos biztonságát szem előtt tartva a tranzakciókat folyamatosan figyeli, s nem várt események megelőzésében nyújt segítséget. Küldetésünk, hogy mind a kereskedők és a vásárlók részére integráltan nyújtott többletszolgáltatásainkkal kényelmes, rugalmas alternatívát nyújtsunk az online fizetés világában, ezért a felhasználói élmény biztosítása érdekében további többletfunkciók bevezetésén dolgozunk.

További információért kérjük látogasson el a www.payu.hu honlapra! Ügyfélszolgálat: 06 1 510 0707 | info@payu.hu

Melyek a tranzakció lépései?
• A "Fizetés" gombra kattintva Ön átkerül a PayU fizetési oldalára, ahol a kártyaadatai megadásával elindítja a tranzakciót.
• A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét.
• A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszereken.
• A fizetés eredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint visszairányítjuk a szolgáltató oldalára.

Elfogadott kártyatípusok
A PayU online kártyás fizetési szolgáltatása keretében a következő kártyákkal fizethet: • MasterCard
• Maestro *
• VISA
• VISA Electron *
• American Express
* FIGYELEM! Nem minden bank által kibocsátott Maestro és VISA Electron típusú kártyával lehet interneten fizetni. Kérjük, érdeklődjön kártyakibocsátó bankjánál.

Megfelelés a biuztonsági szabályoknak
A PayU rendelkezik mindazon nemzetközi szintű előírásokkal, melyek az online fizetés biztonságát garantálják. A nemzetközi online fizetési piacon elért sikereinket annak köszönhetjük, hogy a magas minőségű szolgáltatások biztosítása mellett az eszközök biztonságos használatát is garantáljuk. Rendszerünk a kártyatársaságok független szervezete által auditált PCI-DSS tanúsítvánnyal rendelkezik. A fizetés folyamatának biztonságát az adja, hogy érzékeny kártyaadatait egy fizetőoldal adja meg, amelyen a titkosított kommunikációs kapcsolatot a Thawte 256 bites SSL tanúsítvány biztosítja.

Bővebben extra jó tanácsokkal és biztonsági felhívásokkal a letölthető vásárlói tájékoztatóban: PayU Vásárlói tájékoztató


Szállítási információk

A forgalmazott termékeket Magyarországon, DPD futárszolgálattal 2-3 munkanap
  • Utánvétes szállításkor DPD futászolgálattal - Díja: 1.270 Ft
  • Banki előre utalással DPD futászolgálattal, vagy online PayU fizetéssel - Díja: 1.070 Ft
  • Készpénzes fizetés személyes átvételkor - Ingyenes

A 16 óráig beérkezett rendeléseket még aznap rögzítjük, és a rendelést követő munkanapon kerülnek átadásra a futárnak. A küldeményt a felvételt követő 48 órán belül kísérelik meg munkanapokon kiszállítani.

Személyes átvátelre is van lehetőség, amely ingyenes: 1042 Budapest, Lebstück Mária utca 63., 3. emelet 22.


DPD tájékoztató:

Ügyfélszolgálat:
Telefonos ügyfélszolgálatuk a hét minden napján reggel 8 és este 8 óra között várja Megbízóik és ügyfeleik hívásait a +36 (1) 501-6200-ás vagy a + 36 (40) 100-373-as telefonszámon. Munkatársaink tájékoztatást nyújtanak az egyes csomagok kiszállításának állapotáról, továbbá az ügyfelek kérése alapján lehetőség van szállítási időpont egyeztetésére, illetve a szállítási cím módosítására, helyesbítésére (pl. munkahelyi vagy egyéb címre való módosításra).

Csomagkövetés:
Ha tudni szeretné, hol jár a csomagja, egyszerűen írja be az alábbi mezőbe a csomag- vagy referenciaszámot, így lekérdezheti a küldemény aktuális helyzetét. Honlap címe: http://www.dpd.com/tracking_hu

Google+

0

Facebook

0

Twitter

0

Youtube

0