+36-70-311-5014

Tevékenységeink

"Ami elromolhat, az el is romlik!" Ismerje meg, hogy milyen területeken tudunk Önnek segíteni, a bajt megelőzni, vagy ha késő, helyrehozni!

Informatika

2004 óta felügyeljük partnereink informatikai rendszereit. Megtervezzük, kiépítjük, karbantartjuk.

Hoszting

2008 óta jelen a hosting iparban. Domain regisztráció és webtárhely szolgáltatás, egyedi igények alapján is.

Webfejlesztés

2006 óta fejlődünk és fejlesztünk nem csak saját magunknak, hanem megbízásra is. Webáruházban erősítünk.

Kereskedelem

2004 óta foglalkozunk az informatika terén különféle beszerzésekkel. Azóta ez kinőtt teljes cégellátássá.

Informatika

Kényelmes és elérhető rendszergazdai tevékenységek ellátása kis- és középvállalatok számára, valamint magánszemélyeknek, melyeknek informatikai struktúrája "nem igényli" az állandó rendszerfelügyeletet.

Alapvető és elengedhetetlen feladatkörök ebben a szektorban: rendszeres és biztonságos adatmentés, számítógépek karbantartása, szoftverek és hardver eszközök korszerűsítése, pótlása, állandó készenlét az esetleges problémák minél hamarabbi megoldására.

Megtervezünk, beüzemelünk, beállítunk, frissítünk, karbantartunk, adatmentünk telefonon, interneten és helyszínen eseti díjazással, havidíjas konstrukcióban vagy az előre feltöltött PCB KÁRTYA egyenlegének felhasználásával.

Segítünk az ügyfeleinknek fejlesztési ötleteiket megvalósítani. Kedvező árakon beszerezzük a szükséges hardver és szoftver eszközöket. Minden esetben személyre szabott felmérések alapján keressük a legmegfelelőbb megoldást.

Bővebb információkért keresse fel honlapunkat: http://pcbrothers.hu

Hoszting

Honlapjának és levelezésének gyors kiszolgálása, biztonságos tárolása. Nem csak irodájában és otthonában vagyunk Önnel, hanem akkor is, amikor kilép az online világba, és megjelenik az interneten.

Mi hosszú távra tervezünk, azért is adunk akár 10 évre szóló kedvezményes árakat, például a domain regisztrációban, ami az első lépés a webes jelenlétének. És mi már akkor, az első lépéstől szeretnénk Ön mellett állni! Ha ez megvan és ügyesebb, akkor önkiszolgáló ügyfélkapu felületünkön létrehozhatja saját honlapjának tárhelyét, adatbázisát, levelezését. Ha nem megy, olvassa el az általunk írt tudásbázist, vagy egyszerűen kérje a segítségünket és beállítjuk!

Hoszting szolgáltatásunk ezeknél az alapvető funkciókon túl további extrákat is nyújt. Tetszőlegesen ütemezett adatmentést kérhet, látogatói biztonságáról is gondoskodhat SSL (https) beüzemelésével, de kérhet saját IP címet, egyedi PHP környezetet, stb. De még CMS (tartalomkezelő) rendszert is telepítünk.

Bővebb információkért keresse fel honlapunkat: http://felho.be

Webfejlesztés

Az online jelenlét alapja a hoszting, de abban már segítettünk. A kiteljesedéshez kell egy jó honlap, amivel kiállhat partnerei, ügyfelei, barátai elé.

Az elmúlt években szinte csak olyan ügyfeleink voltak, akiknek elképzelésük sem volt, hogy mi merre hány méter, csak nagyjából tudták, hogy mit szeretnének. Elmondták, megértettük, és együtt megcsináltuk. Ebben is tudunk Önnek segíteni!

Költségkerettől függően készítünk honlapokat különböző rendszerekre építve. A célnak legmegfelelőbb tartalomkezelő motort és azokra épülő alkalmazásokat (pluginokat) kiválogatva összerakjuk és üzembe helyezzük, legyen az saját tárhelye, vagy tőlünk bérelt. Ha valaki már hasonlóan összedobta önnek, majd magára hagyta, akkor átvesszük a karbantartási és továbbfejlesztési munkálatokat.

De nem ez a legfőbb erősségünk, hanem a webes környezetre tervezett egyedi szoftverek fejlesztése. Ez itt már igazi tervezői és fejlesztői munka. Ha a projekt megköveteli, akkor akár hónapokat töltünk el csak a tervezésre, majd még több hónapot a kivitelezésre, tesztelésre. Ha olyan szoftverre van szüksége, amit aztán partnereinek is kiajánl használatra, akkor ott leszünk a bevezetésnél és betanításnál is.

Mivel mi is kereskedünk online, van egy saját webáruház rendszerünk, amit OpenCart alapokra építettünk, sok-sok egyedi fejlesztéssel. Elég magasak az elvárásaink saját magunkkal szemben, így az a mottónk, hogy ha nekünk megfelel, az esetek túlnyomó részében az ügyfeleknek is megfelel. Ezért hamarosan bevezetjük a dobozos verzióját, amit a hosztinghoz hasonlóan havi vagy éves fizetéssel bérelni lehet majd.

Bővebb információkért keressen fel minket valamelyik elérhetőségünkön.

Kereskedelem

Eleinte távol állt tőlünk a kereskedés. Mi informatikusok, rendszergazdák, programozók vagyunk, nem pedig kereskedők. De ha végigolvasta a bemutatkozásunkat, akkor észrevehette, hogy a körülmények áldozata vagyunk.

Mi csak informatikával akartunk foglalkozni, de az ügyfeleink belerángattak ebbe az egészbe. Még hogy cégellátás? Ha már megyünk, vinnénk ezt meg azt? Toner? Papír? Mosogatószer? Kéztörlő?

Aztán kellett nekik honlap is. Meg tárhely ahol fut. Na de milyen honlapok? Webáruház? Nyilván! Fejlődnünk kellett. Készítettünk egyet, még egyet, meg még egyet, és egyszer csak észrevettünk, hogy ez milyen jó buli. Ha már kész van a webshop motorunk, mi volna, ha mi magunk is kezdenénk vele valamit. Az ügyfeleinknek már úgy is annyi igénye volt, hogy tele voltunk mindenféle nagykereskedelmi, forgalmazói, gyártói partneri szerződésekkel, adjunk el mi is valamit. És bejött.

Ismételten hálásak lehetünk az ügyfeleinknek, hogy behoztak nekünk még egy üzletágat. Sokat tanultunk, sokat fejlődtünk, és ezt a tudást mind-mind visszaforgatjuk számukra, az új ügyfelek pedig élvezhetik a gyümölcsét.

Önálló kereskedelmi honlapjaink jelenleg nincs sok. Pár társasjátékot és a NOD32 vírusirtót értékesítő oldalak. Továbbra is inkább meglévő ügyfeleink ellátása a fő tevékenységi körünk, de az nagyon szerteágazó.

Amennyiben kihasználná kapcsolati tőkénket és rajtunk keresztül szeretne beszerezni valamit, akkor keressen fel minket valamelyik elérhetőségünkön.

Google+

0

Facebook

0

Twitter

0

Youtube

0