+36-70-311-5014

Felelősséggel egymásért

A tisztességünk és az erkölcsünk megköveteli, hogy ahol tudunk, ott adjunk is vissza. Őket támogatjuk ingyenes hostinggal, domain fenntartással, programozói támogatással.

Rákosmezeje MGTSZ Horgászegyesület

Egy baráti, már már családi hangulatú horgásztó Pest megyében, Ecseren. Az egyeslet célja a horgászat népszerűsítése, horgászversenyek és szabadidős tevékenységek rendezése, gyerekek bevezetése a halfogás rejtelmeibe, társadalmi együttélés és a horgászetika szabályainak tiszteletben tartása valamint a természet védelmére való nevelés.

Adatok

Támogatás kezdete: 2006
Támogatás jellege: webtárhely, domain, honlap frissítések, adminisztráció

Szív a Szívért Alapítvány

1994 óta működik azzal a céllal, hogy anyagilag és erkölcsileg segítse a szívtranszplantáltakat (újszíveseket), illetve az új szívre váró súlyos szívbetegeket és családjukat. Segítséget nyújt a rászorulóknak, akik nemcsak támogatást várhatnak, hanem érezhetik azt a kitartó tenni akarást, ami az alapítványon belül dolgozókat jellemzi.

Adatok

Támogatás kezdete: 2008
Támogatás jellege: webtárhely, domain, honlap frissítések, adminisztráció

ADAB Alapítvány

ADAB - A tudatos utazók világa. Az alapítvány célja különböző önmegvalósító projektek támogatása, felelős utazás. Legutóbbi projjük Mali elhagyatott falvainak/lakóinak biciklihez (386 bringa) juttatása, majd ugyanez hazai terepen, hajléktalan családoknak a Menedékház Alapítvánnyal közösen.

Adatok

Támogatás kezdete: 2012
Támogatás jellege: webtárhely, domain

Clean Eating

Étkezz tisztán, edzz mocskosul! A magyar clean eating és fitness élemtód magazin. Küldetésünk, hogy népszerűsítsük hazánkban az egészséges és fit táplálkozást, a clean eatinget. Bemutatni, hogy van élet a sültkrumpli és a pizza nélkül is és alternatívával szolgálni a szokásos diétázós "csirke+saláta" étrend mellett.

Adatok

Támogatás kezdete: 2013
Támogatás jellege: webtárhely, domain

Google+

0

Facebook

0

Twitter

0

Youtube

0